Pagina's

maandag 21 maart 2016

Happy Bday

Hallo allemaal,



Het is weer de tijd van de maand dat ik iets moois mag maken voor het CreaMiep blog. Deze keer heb ik gekozen voor een mooie kaart met centraal daarop een special stempel. Deze stempel heb ik gekozen omdat ik lekker wat wilde oefenen met het kleuren van de haren en diepte creëren. Omdat het best goed gelukt is ben ik er een kaart mee gaan maken. En die kunnen jullie hier bekijken.



De stempel Feeling Fabulous is van Conie Fong en kan je HIER vinden. Ik heb deze gekleurd met alcohol markers. Alcohol markers zoals Promarkers en Flexmarkers zijn erorm fijn om te gebruiken bij het kleuren. Wanneer je er DCP papier bij gebruikt kan je de kleuren mooi in elkaar laten overvloeien zonder dat de kleuren gaan "bloeden", uitlopen dus. CreaMiep heft regelmatig leuke acties met de markers. op beurzen worden altijd demo's gegeven hiermee dus als je eens wilt kijken of het iets voor je is kom gezellig kijken bij de stand. Wil je weten welke beurzen er de komende tijd zijn kijk dan HIER.


 
Ik hoop dat jullie het allemaal weer leuk vonden en als je iets wilt weten kom het vragen door een berichtje achter te laten of gezellig op de facebookgroep van CreaMiep.


Liefs, Melanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoekje. Laat je een berichtje achter? Dat vinden wij natuurlijk helemaal geweldig. Dank je wel.

(Sorry we moeten een Woordverificatie doen, we worden erg lastig gevallen door spammers.)